Nieuw-Loosdrechtsedijk 216A

  • Status ingetrokken
  • Adres Nieuw-Loosdrechtsedijk 216A
  • Plaats loosdrecht
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 2.750,- p/m
  • Oppervlakte
    425 m2

Foto's

Informatie

ALGEMEEN:
Voor verhuur beschikbaar een solitaire werkplaats met een entresolvloer en voorzien van 4 overheaddeuren op maaiveld alsmede toegang tot het water, onderdeel uitmakend van de jachthaven gelegen aan de Nieuw-Loosdrechtsedijk 216 – 220 te Loosdrecht. 
De werkplaats is gunstig aan het watersport- en recreatiegebied van Loosdrecht gelegen. De werkplaats betreft circa 425 m² b.v.o.

OPPERVLAKTE:
Werkplaats/bedrijfsruimte: ca. 425 m² bvo

Op het terrein van de jachthaven is voldoende parkeergelegenheid.

SPECIFICATIES:
– 4 overheaddeuren op maaiveld
– toegang tot het water vanuit de werkplaats
– ruimte entresolvloer

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID:
De werkplaats is gunstig aan het watersport- en recreatiegebied van de Loosdrechtse Plassen gelegen. De ligging is zeer gunstig en ideaal voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden voor het onderhoud aan recreatieve boten.  

MET DE AUTO:
De werkplaats is gunstig aan de plas gelegen en de bereikbaarheid en parkeren per eigen vervoer is goed. Via de Nieuw-Loosdrechtsedijk zijn de rijkswegen A2 en A27 op circa 10 autominuten afstand bereikbaar.

HUURPRIJS:
De huurprijs van de bedrijfsruimte  bedraagt € 2.750,– per maand maand,  te vermeerderen met BTW.

Betaling van de huur geschiedt per maand vooruit.

HUURTERMIJN:
5 + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar, ieder ander termijn in overleg bespreekbaar.

SERVICEKOSTEN:
Er wordt geen voorschot servicekosten in rekening gebracht. Huurder draagt zelf zorg voor leveringen en diensten (zoals gas, water en elektra).

HUURPRIJSHERZIENING:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur te vermeerderen met BTW.

OMZETBELASTING:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

OVEREENKOMST:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING:
In overleg

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten