Noordmolenstraat 61

  • Status beschikbaar
  • Adres Noordmolenstraat 61
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Oppervlakte Afmetingen op aanvraag

Informatie

Namens onze opdrachtgever bieden wij het object plaatselijk bekend als Noordmolenstraat 61 te Rotterdam, te koop aan. Het betreft een combinatie van een winkelruimte op de begane grond (nr. 61B) met daarboven een woonruimte, voorzien van een eigen opgang (nr. 61A).

Het object heeft een totaal oppervlakte van ca. 240 m² (informatie BAG). De begane grond is verhuurd aan een kledingwinkel en de verdieping incl. zolder wordt gehuurd als woonruimte.

Specificaties:
– Bouwjaar 1886
– Eigen grond
– Metrage ca. 240 m²
– Huurinkomsten: ca. EUR 26.210,- per jaar (excl. BTW)
– Winkel en woonruimte zijn beide verhuurd
– Winkelruimte: contract eindigt medio 2018
– Woonruimte: contract voor onbepaalde tijd
– Bestemmingsplan: Oude Noorden (nieuw bestemmingsplan in voorbereiding)

Richtprijs:
De richtprijs bedraagt € 350.000,- k.k.

Aanvaarding:
In overleg.

Ligging:
In de steeds populairder wordende wijk Oude Noorden mogen wij dit unieke object aanbieden. De buurt is zicht in rap tempo aan het ontwikkelen tot een gewilde woonomgeving. De Noordmolenstraat en de Zwart Jansstraat hebben een steeds sterker wordend winkelaanbod. Ook de nabij gelegen Zwaanshals en Hofpleinlijn tracé biedt vele populaire eet- en winkelgelegenheid. Het Centrum en Kralingse Bos liggen op fietsafstand (CS: 7 minuten). In de directe omgeving vindt de herontwikkeling van “De Tuin op Noord” plaats. Kortom, een uitstekende kans!

Bereikbaarheid:
Auto: Het object is gelegen aan de Noordmolenstraat, deze straat loopt evenwijdig met de Noordsingel, ten noorden van Rotterdam-Centrum en is goed bereikbaar per eigen vervoer vanuit het centrum alsmede vanaf de Ring Rotterdam.
Openbaar Vervoer: Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus- en tramhaltes bevinden zich op enkele loopminuten van het pand. Het Centraal Station van Rotterdam ligt slechts op 10 minuten loopafstand.

Oppervlakten:
BG ca. 114 m²
1e & 2 verdieping ca. 126 m²
Totaal ca. 240 m²
Bovenstaande metrages betreffen indicatieve maten gebaseerd op BAG viewer gemeten vanuit de plattegrondtekeningen en niet gebaseerd op een NEN 2580 meetstaat. Over- of ondermaat wordt niet verrekend.

Kadastrale gegevens:
Nummer: 1020
Gemeente: Rotterdam
Afdeling: 7e
Sectie: W
Oppervlakte 1a28ca

Overige:
– Bij interesse is er een dataroom beschikbaar, voor toegang kun u contact opnemen met ons.
– Bezichtiging mogelijk, op aanvraag.

Opleveringsniveau:
De levering van het Verkochte aan Koper zal geschieden in de staat waarin het zich bij het tot stand komen van deze overeenkomst bevindt – met alle zichtbare en onzichtbare gebreken – behoudens normale slijtage.
De onroerende zaak wordt voetstoots (“as is where is”) verkocht en overgedragen, met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten, en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

Zekerheidstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal koper het instrumenterend notariskantoor direct na ondertekening van de koopovereenkomst in bezit stellen van een waarborgsom van tenminste 10% van de koopsom.

Kosten:
De kosten van de overdracht, waaronder doch niet uitsluitend begrepen de notariskosten, kadastrale kosten en de overdrachtsbelasting, zijn voor rekening van koper, met dien verstande dat de kosten verband houdende met het eventueel doorhalen van hypotheken, beslagen e.d. voor rekening van verkoper komen. De koopsom vrijgesteld van BTW.

Notaris:
Koper bepaalt het instrumenterend notariskantoor.

Ligging

Interesse in dit object?

Wijnand de Ruiter

Partner - Capital Markets +31 (0)6 15 61 19 38 deruiter@briq.nl

Vergelijkbare objecten