Overschieseweg 12

  • Status beschikbaar
  • Adres Overschieseweg 12
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 1.175,- p/m
  • Oppervlakte
    120 m2

Informatie

ALGEMEEN:
De Vlasfabriek is een uniek gebouw dat dateert uit 1908 en in 2000 geheel gerenoveerd is. Inmiddels doet de voormalige Vlasfabriek dienst als bedrijvenverzamelpand. Het is gelegen aan de voet van de Hoge Brug aan de rand van de historische dorpskern van de Rotterdamse Deelgemeente Overschie en grenst aan de Spaanse Polder. De achterzijde van dit karakteristieke pand grenst direct aan de Schie. Het gebouw biedt momenteel plaats aan diverse bedrijven en is uitermate gunstig gelegen qua bereikbaarheid en (gratis) parkeergelegenheid. Op het (af te sluiten) binnenterrein is een overdekte fietsenstalling aanwezig. Een aantal keren per jaar wordt er een netwerkborrel georganiseerd in ‘De Vlasfabriek’.

10O| Kantoorruimte;
– het betreft ca. 120 m² gelegen op de derde en vierde verdieping van de Vlasfabriek;
– volledig gerenoveerd;
– eigen pantry;
– airco.

huurtermijn: in overleg;
ingangsdatum: In overleg, doch op korte termijn beschikbaar;
huurprijs: € 1.175,- per maand excl. BTW;
servicekosten: € 14,- per m² per jaar excl. BTW.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

LIGGING:
De Vlasfabriek is een unieke herontwikkeling gelegen op een schitterende locatie aan de Schie en aan de rand van de oude dorpskern van de Rotterdamse Deelgemeente Overschie welke grenst aan de Spaanse Polder. De Vlasfabriek kent een totale oppervlakte van ca. 2.300 m² verdeeld over verschillende kantoorunits. Elke verdieping beschikt over eigen toiletvoorzieningen en een pantry. Tevens beschikken alle kantoorunits over een intercom, is er een lift aanwezig en heeft het afsluitbare binnenterrein een picknicktafel voor een zonnige lunch. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.devlasfabriek.nl

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid van de Vlasfabriek is zowel per eigen vervoer als openbaar vervoer zeer goed te noemen. Het kantoor verzamelgebouw de Vlasfabriek is gelegen nabij de afslag Spaanse Polder van de Ringweg Rotterdam. Op slechts enkele minuten afstand bevindt zich het belangrijke verkeersknooppunt “Kleinpolderplein”. Hierdoor zijn de rijkswegen A4, A13, A16 en A20 zeer nabij gelegen.

Het openbaar vervoer is middels enkele bushaltes op loopafstand gelegen.

PARKEREN:
De parkeergelegenheid bij De Vlasfabriek is zeer goed te noemen. Het is mogelijk een parkeerplek te huren op het binnen parkeerterrein van De Vlasfabriek. Tevens is het mogelijk om in de directe omgeving gratis te parkeren.

BTW:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN:
De huurprijs van de units is exclusief het voorschot servicekosten welke op jaarbasis € 14,- per m² bedraagt.
Voornoemde prijs is exclusief BTW, gas en energiekosten.

ENERGIE-EN GASKOSTEN
Bij huurder wordt een voorschotbedrag ad € 13,50 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, in rekening gebracht ten behoeve van de levering van energie en gas in het gehuurde.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke
bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUUPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
Per direct.

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten