Passage 1div.

  • Status beschikbaar
  • Adres Passage 1div.
  • Plaats schiedam
  • Buurt N/A
  • Oppervlakte
    2.953 m2
    In units vanaf 39 m2

Informatie

OMSCHRIJVING
Winkelcentrum De Passage is hét winkelcentrum van Schiedam. Momenteel zijn in winkelcentrum De Passage diverse winkelruimten te huur vanaf ca. 140 m² tot ca. 672 m². Door de koppeling van de historische winkelunits met de achtergelegen nieuwbouw zijn ruime moderne winkelunits gecreëerd
met een prachtige lichtstraat op de verdieping welke het gehele winkelcentrum voorziet van daglicht. De combinatie van de Art Deco elementen in de historische passage en de ruime winkelunits in de nieuwe passage is uniek te noemen.

OPPERVLAKTE
ADRES OPPERVLAKTE (BVO’S)
Historische Passage Vanaf ca. 39 m² tot ca. 96 m² winkelruimte
Nieuwe Passage Vanaf ca. 140 m² tot ca. 320 m² winkelruimte
Broersveld Vanaf ca. 120 m² tot ca. 220 m² winkelruimte

WINKELOVERZICHT
In het winkelcentrum zijn onder andere H&M, Hema, Parti, Ecco, Pearle, Action, Intertoys, Kruidvat, Van Haren, Bristol, The Athlete’s Foot, BeeFree, Takko Fashion, Nelson, Douglas, Ici Paris en Holland & Barrett, Xenos, Zeeman, Kik en Lucardi gevestigd.

LIGGING
Het winkelcentrum is gelegen midden in het oude centrum van Schiedam, welke ondermeer wordt gekenmerkt door de Hoogstraat waar het Stedelijk Museum is gevestigd, alsmede de historische Lange Haven waar het Jenevermuseum is gevestigd.
Onderdeel van het winkelcentrum is de parkeergarage met ca. 280 plekken, waarbij bezoekers het eerste uur gratis kunnen parkeren .

HUURPRIJS
Huurprijs op aanvraag.

PROMOTIEKOSTEN
Het jaarlijkse voorschot promotiekosten bedraagt € 9,50 per m², te vermeerderen met de geldende BTW.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,– (Historische Passage, Nieuwe Passage) en € 27,– (Broersveld) per m² per jaar, exclusief B.T.W., en omvat onder andere, de hiernavolgende leveringen en diensten:
– service(-abonnement), elektriciteitsverbruik, brandstofverbruik, waterverbruik, verbruiksmeting, bediening, storingen verhelpen, keuringskosten e.d. van diverse aanwezige installaties:
– levering ten behoeve van eigen gebruik van huurder van water, gas en elektriciteit, daaronder begrepen de kosten van meterhuur;
– gemeenschappelijke verlichting, daaronder begrepen de kosten van armaturen, buizen en lampen;
– glasverzekering van alle ruiten in het openbaar gemeenschappelijk gebied;
– vuilafvoer;
– facilitair;
– etc.

Op aanvraag is een uitgebreid overzicht van de servicekosten beschikbaar.

PARKEREN
Parkeren is, gedurende de openingstijden van het winkelcentrum, mogelijk in de parkeergarage behorende bij het winkelcentrum. Deze biedt plaats aan ca. 280 personenauto’s. Parkeren in de parkeergarage is mogelijk tegen een zeer voordelig betalingstarief.

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), oktober 2012.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten