Passage 1div.

  • Status beschikbaar
  • Adres Passage 1div.
  • Plaats schiedam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 175,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    2.953 m2
    In units vanaf 39 m2

Informatie

OMSCHRIJVING
Momenteel in winkelcentrum De Passage te Schiedam zijn er diverse winkel- en horecaruimten te huur vanaf ca. 39 m² tot ca. 320 m². Door de koppeling van de historische winkelunits in de passage met de achtergelegen nieuwbouw zijn ruime moderne winkelunits gecreëerd met een prachtige lichtstraat op de verdieping welke middels vides licht brengt in de winkelunits op de begane grond. Deze combinatie van de art Deco sfeer van de historische passage en de ruime winkelunits met alle gemakken van deze tijd is uniek te noemen.

OPPERVLAKTE
ADRES OPPERVLAKTE (BVO’S)
Historische Passage Vanaf ca. 39 m² tot ca. 96 m² winkelruimte
Nieuwe Passage Vanaf ca. 140 m² tot ca. 320 m² winkelruimte
Broersveld Vanaf ca. 120 m² tot ca. 220 m² winkelruimte

WINKELOVERZICHT
Bart Smit / Bruna / Halfords / Pearle / Douglas / Kruidvat / De Tuinen / KPN / Bakkerij Klootwijk / Hema / Kijkshop / Xenos / Van Reeuwijk Sport / Bristol / H&M / Coach / Promiss / Anders Kristal & Porselein / Miss Etam / Livera / Takko / Wibra / Huib van Kooij Hairstylisten / Stripes Blue Star / Nelson / Action / Chicken Spot, etc.

LIGGING
Het totale winkelcentrum heeft nu een oppervlakte van ca. 16.800 m² en is gelegen midden in het oude centrum van Schiedam. Onderdeel van het winkelcentrum is de parkeergarage met ca. 271 plekken en een zeer voordelig parkeertarief. Het goedlopende en omvangrijke winkelcentrum kan bogen op een grote hoeveelheid winkelend publiek. Met de toevoeging van de historische Passage is het winkelcentrum uitgebreid met een aantal grootschalige winkelunits welke met name plaats bieden aan winkels gericht op het midden hoog marktsegment.

De huidige winkel behoefte in en om Schiedam vraagt om meer mode en nieuwe ketens, met de toevoeging van deze winkelunits biedt winkelcentrum De Passage de gelegenheid aan deze winkels om zich hier te kunnen vestigen.

HUURPRIJS
ADRES HUURPRIJS
Historische Passage € 225,- per m² per jaar
Nieuwe Passage Vanaf € 200,- tot € 250,- per m² per jaar
Broersveld € 175,- per m² per jaar

Genoemde huurprijzen dienen vermeerderd te worden met de geldende BTW, promotie- en servicekosten.

PROMOTIEKOSTEN
Het jaarlijkse voorschot promotiekosten bedraagt € 9,50 per m², te vermeerderen met de geldende BTW.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,– (Historische Passage, Nieuwe Passage) en € 27,– (Broersveld) per m² per jaar, exclusief B.T.W., en omvat onder andere, de hiernavolgende leveringen en diensten:
– service(-abonnement), elektriciteitsverbruik, brandstofverbruik, waterverbruik, verbruiksmeting, bediening, storingen verhelpen, keuringskosten e.d. van diverse aanwezige installaties:
– levering ten behoeve van eigen gebruik van huurder van water, gas en elektriciteit, daaronder begrepen de kosten van meterhuur;
– gemeenschappelijke verlichting, daaronder begrepen de kosten van armaturen, buizen en lampen;
– glasverzekering van alle ruiten in het openbaar gemeenschappelijk gebied;
– vuilafvoer;
– facilitair;
– etc.

Op aanvraag is een uitgebreid overzicht van de servicekosten beschikbaar.

PARKEREN
Parkeren is, gedurende de openingstijden van het winkelcentrum, mogelijk in de parkeergarage behorende bij het winkelcentrum. Deze biedt plaats aan ca. 271 personenauto’s. Parkeren in de parkeergarage is mogelijk tegen een zeer voordelig betalingstarief.

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), oktober 2012.

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten