Plaza 23

  • Status verhuurd
  • Adres Plaza 23
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 350,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    100 m2

Informatie

OMSCHRIJVING
Voor verhuur is één winkelruimte beschikbaar in het goedlopende winkelcentrum Central Plaza te Rotterdam. Het overdekte winkelcentrum is gelegen recht tegenover het vernieuwde Centraal Station, naast De Doelen, het stadstheater en het Marriot Hotel. Tevens is er ca. 22.000 m2 kantoorruimte gelegen gelegen in de torens van Central Plaza waar o.a. Coolblue gevestigd is. De winkelpassage is een zeer populaire doorgang naar het winkel- en cultureel hart De Lijnbaan.

HUURDERS
Het winkelcentrum biedt naast diverse winkels zoals o.a. Bonjouq, Coccinella, KiKc, Plaza Juwelier ook horecagelegenheden zoals Vapiano, The Gallery Kitchen, Crepes & More en het Holland Cascino.

BESCHIKBAARHEID & HUURPRIJZEN
Begane grond ca. 100 m² € 35.000,- per jaar excl. btw

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 65,- per m² per jaar exclusief BTW op basis van voorschotten met nacalculatie.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met verlengingsperiode van vijf jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

PARKEREN
Het winkelcentrum is voorzien van een parkeergarage met in totaal 470 parkeerplaatsen welke 7 dagen per week, 24 uur per etmaal geopend is.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten