Plein 1953 10

  • Status verhuurd
  • Adres Plein 1953 10
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs Prijs op aanvraag
  • Oppervlakte
    475 m2

Informatie

Omschrijving:

Voor verhuur komt beschikbaar de winkelruimte gelegen aan het Plein 1953 10-15 te Rotterdam-Pendrecht. Het betreft ca. 475 m² winkelruimte gelegen op de begane grond. Het is mogelijk om de winkelruimte te vergroten waarbij er een totaal ca. 775 m² gerealiseerd kan worden.

Opleveringsniveau:

Het gehuurde wordt door verhuurder aan huurder in cascostaat verhuurd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te onderteken proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

Oppervlakte:

Begane grond ca. 475 m² (eventueel uit te breiden tot ca. 775 m²)

Ligging:

De winkelstraat is gelegen aan Plein 1953 en vormt het hart van de Rotterdamse wijk Pendrecht. Dit winkelgebied kenmerkt zich door de combinatie van grote bekende en erkende retailers en kleinere lokale retailers. Er wordt een grote diversiteit aan producten en diensten aangeboden voornamelijk gericht op de dagelijkse boodschappen. De voor verhuur beschikbare winkelruimte is gelegen op een hoeklocatie. Verder zijn onder andere Bas van der Heijden, Primera, een optiek, viswinkel, etc. in de directe omgeving gevestigd. Tevens zijn er diverse horecagelegenheden aanwezig.

Bereikbaarheid

Met de auto: De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. De op en-afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Tevens is de verbindingsweg van Rotterdam Zuid, de Groene Kruisweg, om de hoek van het betreffende winkelgebied gelegen.

Met het openbaar vervoer: De halte van buslijnen 67 en 68 zijn om de hoek van de Krabbendijkestraat gelegen. Tevens bevindt metrostation Slinge zich op loopafstand.

Huurprijs:

De huurprijs is nader overeen te komen.

De huurprijs dient vermeerderd te worden met de geldende BTW.

BTW:

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Servicekosten:

Huurder is een ander vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

Huurbetaling:

Huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurtermijnen:

5 jaar met telkenmale een verlengingsperiode van 5 jaar.

Huurcontract:

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2012.

Zekerheidstelling huur:

Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing:

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Aanvaarding:

In overleg.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten