's-Gravenweg 431

  • Status beschikbaar
  • Adres 's-Gravenweg 431
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Koopprijs € 999.999,- k.k.
  • Oppervlakte
    385 m2

Informatie

Omschrijving:
Voor verkoop is beschikbaar gerenoveerd kantoor gelegen op de 1e verdieping in de representatieve kantoorvilla gelegen op een prominente locatie aan de ‘s-Gravenweg 431 te Rotterdam – Kralingen. Het gebouw beschikt over een verhuurbaar vloeroppervlak ter grootte van ca. 385 m², welk metrage is gelegen op de eerste verdieping. De kantoorruimte op de eerste verdieping is volledig zelfstandig te gebruiken dat is voorzien van een inbraakbeveiligingssysteem. Het is eveneens recent gerenoveerd ,waarbij onder andere een nieuwe pantry en nieuwe toiletgroepen zijn gerealiseerd. Verder heeft het gebouw ook een verduurzamingsslag doorgemaakt, waarbij zonnepanelen alsmede een warmtepomp zijn geplaatst. Het gebouw beschikt nu een energielabel A. Het atrium en de glazen dakramen zorgen voor prachtige daglichttoetreding in de centrale hal. Daarnaast beschikt de kantoorvilla over een eigen afsluitbaar parkeerterrein met 9 parkeerplaatsen alsmede een fraai aangelegde tuin. Het kantoorgebouw is op eigen grond gelegen.

Locatie:
De vrijstaande kantoorvilla is prominent en zelfstandig gelegen in Kralingen, welke ligging onderscheidend is van overige kantoorlocaties in de directe omgeving. Het betreft namelijk een gecombineerde wijk van wonen en werken met een diversiteit aan voorzieningen nabij gelegen.
Een restauratieve voorziening bevindt zich op loopafstand alsmede de Kralingse golfbaan welke over een buitenterras beschikt. Tevens zijn de David Lloyd sportschool en het winkelcentrum Prinsenland nabij.

De ligging van gebied zorgt voor een goede ontsluiting van en naar het gebied. In vergelijking met omringende gebieden, zoals Brainpark 1 en 2, is het tijdens spitsuren gemakkelijk aan en af te rijden.

Bereikbaarheid auto:
De bereikbaarheid met eigen vervoer is goed. De rijksweg A16 is via de afslagen Centrum (afslag 25) en Kralingen (afslag
26) binnen enkele autominuten bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de Rijksweg A20 (afslag 16; Rotterdam Prins Alexander).

Bereikbaarheid openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is de locatie gemakkelijk te bereiken. Op nog geen 500 meter afstand is er metro en busstation Kralingse Zoom. Vanuit hier is onder andere het Centrum van Rotterdam binnen 10 minuten te bereiken.

Oppervlakte:
1e verdieping 385 m² kantoorruimte.

Parkeren:
9 parkeerplaatsen op het afgesloten parkeerterrein.

Vraagprijs:
De vraagprijs van de kantoorruimte bedraagt € 999.999.- ex. k.k. inclusief 9 parkeerplaatsen.

Kadastrale informatie:
Kadastrale gemeente: Kralingen
Sectie: L
Perceel: 1286
Indexnummer: Nader te bepalen

Aanvaarding:
In overleg.

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten