Sluisjesdijk 70

  • Status beschikbaar
  • Adres Sluisjesdijk 70
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Koopprijs € 295.000,- k.k.
  • Oppervlakte
    330 m2
    In units vanaf 110 m2

Informatie

Voor verkoop is beschikbaar een zelfstandig kantoorgebouw gelegen op een zichtlocatie aan de Sluisjesdijk op bedrijventerrein ‘Rotterdam-Waalhaven’. Het gebouw bestaande uit 3 verdiepingen kenmerkt zich door de multifunctionele indeling zodat verhuur van een van de bouwlagen gemakkelijk te realiseren is. De Sluisjesdijk groeit in het kader van project ‘Stadshavens’ de komende decennia uit tot een centrum van hoogwaardige haven gerelateerde technologische bedrijvigheid.

OPPERVLAKTE
Het object betreft ca. 330 m² kantoorruimte, als volgt verdeeld:
Begane grond: ca. 110 m²
1e verdieping: ca. 110 m²
2e verdieping: ca. 110 m²

KADASTER
gemeente : Charlois;
sectie : A;
nummer : 4826;
Groot: 1 are en 26 centiare (126 m²)

BESTEMMING
De bestemming van het onderhavige object betreft “Bedrijf-2” waarbij de gronden zijn bestemd voor bedrijven in de maritieme dienstverlening en andere haven gerelateerde kantoren alsmede andere haven gerelateerde activiteiten, waaronder havenfacilitaire diensten, testlaboratoria ten behoeve van de maritieme sector en logistieke dienstverlening;

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt verkocht in de huidige staat (As is Where is) voorzien van o.a.:
• Separate entree voor de begane grond;
• Gezamenlijke entree voor de verdiepingen;
• BG, 1e en 2e verdieping zijn voorzien van eigen sanitaire voorzieningen;
• BG, 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een eigen pantry;
• 1e en 2e verdiepingen zijn voorzien van systeemplafonds inclusief verlichtings armaturen;
• Aanwezige kabelgoten inclusief bekabeling;
• De algemene ruimtes zijn voorzien van marmervloeren en lambrisering.
– Meterkast met aansluiting nutsvoorzieningen.

LIGGING
Het object is gelegen op bedrijventerrein Sluisjesdijk binnen het Waalhavengebied in Rotterdam. De Waalhaven is onderdeel van de Rotterdamse haven en is onderverdeeld in een aantal gebieden. Het grootste deel van dit gebied ligt aan havens. Het zuidelijk deel is niet watergebonden. Voor de 2e Wereldoorlog was het gebied in gebruik als vliegveld. Na de oorlog is het terrein ontwikkeld tot bedrijventerrein. De grond is grotendeels in beheer bij het Havenbedrijf Rotterdam N.V. die de grond met name in (onder-)erfpacht uitgeeft aan bedrijven.

De Sluisjesdijk kent met name aan de zuidzijde van de pier (Waalhaven Noordzijde) bedrijfsmatige locaties met waterbinding. Aan de noordzijde van de pier bevinden zich met name droge locaties. Het midden van de pier kent een gemêleerde samenstelling van bedrijvigheid (2e hands automotive, foodsector e.d.) en kenmerkt zich door met name verouderde bedrijfsgebouwen. Andere bekende gebruikers zijn RHB, ENGIE, Bonn & Mees en C. Steinweg Handelsveem. De stand en ligging worden als redelijk beoordeeld.

BEREIKBAARHEID
Het Waalhavengebied is uitstekend gesitueerd tussen de stad en de haven. Gelegen nabij de rijksweg A-15 is iedere bestemming in Groot Rotterdam (Distriparken, Botlek, Europoort) gemakkelijk te bereiken. Het object is gelegen in de Kortenoordse haven, welke een directe verbinding heeft met de Nieuwe Maas. De Sluisjesdijk is goed bereikbaar vanaf de zuidelijke ringweg rond Rotterdam met rijkswegen A15 (Europoort-Rotterdam- Nijmegen) en A29 (Rotterdam-Zierikzee). Het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Lijn 67 van de RET heeft een halte voor de deur.

VRAAGPRIJS
€ 295.000,– KK

ZEKERHEIDSTELLING BIJ KOOP
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom dient gesteld te worden binnen 10 werkdagen na het tekenen van de koopovereenkomst.

MODEL KOOPOVEREENKOMST
Conform het model van BRiQ real estate.

AANVAARDING:
Per direct

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten