Taurusavenue 23

  • Status beschikbaar
  • Adres Taurusavenue 23
  • Plaats hoofddorp
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 200,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    1.756 m2
    In units vanaf 878 m2

Informatie

Omschrijving:
De Zuidtoren is opgebouwd uit een begane grond, mezzanine vloer en 19 bovengelegen verdiepingen en heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 16.959 m² kantoorruimte. Het gebouw is een ontwerp van architectenbureau Kohn Pedersen Fox Associates. Tevens beschikt het gebouw over een ondergrondse parkeergarage met 173 parkeerplaatsen.

Voor onderverhuur zijn twee volledig zelfstandige verdiepingen van elk ca. 878 m² beschikbaar. Het betreft de 11e en 12e verdieping van het gebouw.

Op de begane grond van het gebouw is er veel aandacht geschonken aan voorzieningen voor huurders. Hier zijn onder andere een koffiebar, centrale receptie en een restaurant gevestigd.

Organiseert u een vergadering waarvoor u extra ruimte nodig heeft? Op de mezzanine verdieping bevindt zich een lichte vergaderruimte die u kunt reserveren. En uiteraard is er WiFi voor bezoekers.

Locatie:
De Zuidtoren is gelegen op een zeer prominente locatie in Beukenhorst-Zuid, direct naast het NS station Hoofddorp. Door de ligging pal naast het treinstation Hoofddorp is de bereikbaarheid van de Zuidtoren uitstekend, zowel per auto, trein als bus. De A4 is binnen enkele minuten per auto te bereiken middels de nieuwe op- en afrit. Tevens vertrekt er 8 maal per uur een trein in de richting van Schiphol (1 stop/4 min) en is er een bushalte van de Zuidtangent direct voor het gebouw aanwezig

Hoofddorp staat bekend om zijn gezonde en productieve werkklimaat. Veel internationale bedrijven hebben gekozen om hun Europese en nationale hoofdkantoren hier te vestigen. In de buurt vindt u bijvoorbeeld L’Oréal, Fedex, ANWB Travel, Bluewater, Fluor, Sanoma Uitgevers, Bosch Siemens en Asics.

Naast de Zuidtoren begint het revolutionaire, duurzame Park 20|20, waar ecologie en economie hand in hand gaan in een innovatief stedenbouwkundig concept en een groene context.

Bereikbaarheid:
Auto:
Het gebouw ligt op een enkele autominuut van de afslag Hoofddorp van de A4 (Amsterdam – Den Haag – Rotterdam) en van A5 (Haarlem – Hoofddorp).
Openbaar vervoer:
Het gebouw ligt naast NS- en busstation Hoofddorp en een halte van de R-Net(de vrije busbaan tussen Haarlem en Amsterdam). R-Net (lijn 300) is een directe busverbinding vanaf Station Haarlem via onder meer Hoofddorp en Schiphol naar Station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Metrages:
Voor onderverhuur zijn twee volledig zelfstandige verdiepingen beschikbaar:
11e verdieping: ca. 878 m²;
12e verdieping: ca. 878 m².

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van eventuele deelverhuur.

Parkeren:
Voor verhuur zijn 17 parkeerplaatsen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage beschikbaar. Aanvullend zijn er 11 parkeerplaatsen in het nabijgelegen gebouw ‘Southpoint’ beschikbaar.

Opleveringsniveau:
– systeemplafonds;
– kabelgoten;
– glasvezelverbinding;
– sanitaire voorzieningen per verdieping met aparte dames en heren toiletten;
– indien gewenst met aanwezige vloerbedekking, scheidingswanden, kasten en keukens;
– liften;
– verlichtingsarmaturen;
– aanwezig databekabeling;
– ondergronds parkeren volgens de parkeernorm van 1:98 m²;
– omvangrijke eigentijds ingerichte entreehal met hoogwaardige afwerking;
– restaurant en koffiebar;
– gemeenschappelijke vergaderfaciliteit;
– bemande receptie van 08:00-17:00 uur;
– 5 hoogwaardige liften en 1 shuttle lift naar de garage;
– vrij indeelbare kantoorruimte;
– mechanische ventilatie met topkoeling;
– klimaat per 3,60 meter inregelbaar;
– verhoogde computer/installatievloeren;
– optimale geluidsinstallatie;
– energie efficiënt. De Zuidtoren beschikt over energielabel A.

Huurprijzen:
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 200,- per m²/jaar, te vermeerderen met BTW.

De huurprijs van de parkeerplaatsen bedraagt € 1.365,- per plaats per jaar te vermeerderen met BTW voor de parkeerplaatsen onder het gebouw.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 63,50 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurtermijnen:
In overleg.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

Omzetbelasting:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst:
Huurovereenkomst of onderhuurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer:
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan.
Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd.
Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten