Westblaak 24–32

  • Status ingetrokken
  • Adres Westblaak 24–32
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 95,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    832 m2
    In units vanaf 319 m2

Informatie

Omschrijving:
De voor verhuur beschikbare kantoorruimte is gelegen in het centrum van Rotterdam aan de Westblaak 24-34. De Westblaak is één van de meest vooraanstaande kantoorlocaties van Rotterdam en verbindt het Churchillplein met het Eendrachtsplein, de kantoorruimte is dan ook gelegen op een zeer goede zichtlocatie. In totaal is ca. 832 m² voor de verhuur beschikbaar. Dit is verdeeld over de 3e verdieping (ca. 319 m²) en 5e verdieping (ca. 513 m²). De 5e verdieping betreft een volledige verdieping. Gezien de zeer centrale ligging van het gebouw in het centrum van Rotterdam, is de bereikbaarheid met zowel eigen- als openbaarvervoer uitstekend te noemen.

Opleveringsniveau:
– Centrale entree op de begane grond voorzien van tochtsluis en mindervalidentoegang;
– Tweevoudige mechanische ventilatie voorzien van topkoeling (5e verdieping);
– Airconditioning (3e verdieping);
– Systeemplafond voorzien van energiezuinige inbouw verlichtingsarmaturen;
– Kabelgoten voorzien van aansluitpunten voor elektra, data en telefonie;
– Te openen ramen;
– Hand bedienbare zonwering;
– Dubbel dames- en herentoilet;
– Stadverwarming middels radiatoren voorzien van thermostaatkranen;
– Twee personenliften.

Oppervlakte:
3e verdieping ca. 319 m²
5e verdieping ca. 518 m²

Tevens zijn er in de kelder van het object verschillende archiefruimten voor de verhuur beschikbaar.

Ligging:
Het object is gelegen aan een van de hoofdstraten in het centrum van Rotterdam, nabij diverse voorzieningen, horeca, retail en openbaarvervoerspunten. De Westblaak is één van de hoofdboulevards van het naoorlogse Basisplan van Van Traa. In de nabijheid van het object liggen de Oude Binnenweg en Witte de Withstraat met een ruim aanbod aan horeca en winkels.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid per auto is uitstekend. Vanuit oostelijke en zuidelijke richting is er directe aansluiting met het rijkswegennet (A20 en A16) via de Maasboulevard – Schiedamsedijk – Westblaak. De kantoorruimte is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Haltes van metro, bus en tram liggen praktisch voor de deur waardoor o.a. Rotterdam CS snel en eenvoudig is te bereiken. Met de ‘Fyra’ (hogesnelheidslijn) is luchthaven Schiphol binnen 40 minuten te bereiken.

Parkeren:
Er zijn betaalde parkeermogelijkheden voor de deur op de openbare weg, tevens is er een parkeergarage aan de overkant van de kantoorruimte waar vergunningen voor verkrijgbaar zijn.

Huurprijzen:
Kantoorruimte: € 95,- per m² per jaar exclusief servicekosten en BTW;
Archiefruimte: € 50,- per m² per jaar exclusief BTW.

BTW:
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Servicekosten:
€ 35,- per m² per jaar exclusief BTW als verrekenbaar voorschot voor onder andere elektra-, warmte-, en waterlevering alsmede schoonmaak gemeenscahppelijke ruimten en vuilafvoer.

Huurbetaling:
De huurbetaling geschiedt per kwartaal bij vooruitbetaling.

Huurcontract:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015 zijnde kantoorruimte en andere bedrijfsruimte.

Huurtermijn:
5 jaar met velngingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Opzegtermijn:
In overleg.

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006 =100) zoals gepubliceerd door het

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten