Westersingel 104

  • Status beschikbaar
  • Adres Westersingel 104
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 2.450,- p/m
  • Oppervlakte
    130 m2

Informatie

Betreft
Voor de verhuur is thans beschikbaar de 1e verdieping (totaal ca. 130 m²) van het herenhuis gelegen aan de representatieve Westersingel 104 te Rotterdam – Centrum. Het herenhuis bestaat uit 4 bouwlagen, zijnde een begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping, en heeft een totaal vloeroppervlak van ca. 512 m². Op het voorterrein zijn parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar. Aan de achterzijde van het gebouw is een zeer royale tuin gelegen. De twee grote kantoorruimten op de 1e verdieping zijn middels grote houten deuren ‘en suit’ met elkaar verbonden. Op de begane grond zijn de twee grote
kantoorruimten middels een deur met elkaar verbonden. Op de 1e verdieping zijn in totaal 4 kantoorvertrekken, een toilet en een moderne pantry aanwezig.

Beschrijving
Dit herenhuis is gelegen aan het mooiste deel van de Westersingel en de “Culturele As” van Rotterdam tussen het Parkhotel en de Westzeedijk. In de directe omgeving bevinden zich museum Boymans, het NAI, het Natuurmuseum en de Kunsthal. Tevens zijn er op loopafstand tal van eet- en drinkgelegenheden waaronder Restaurant “de Engel” en “de Harmonie”. De Witte de Withstraat alsmede het “winkelcentrum” van Rotterdam is op loopafstand.

Bereikbaarheid
Via de Rochussenstraat/Westblaak/Blaak en de Maasboulevard is de Ring Rotterdam (A4, A15, A16 en A20) op
verschillende manieren in enkele autominuten te bereiken.

Tramlijn 5 stopt aan de overzijde van de Westersingel aan de Eendrachtsweg. Metrostation Eendrachtsplein bevindt
zicht op een afstand van ca. 150 meter.

Oppervlakte en indeling
1e verdieping ca. 130 m²

Parkeren
Voor het object is een parkeerterrein gelegen waar eventueel parkeerplaatsen gehuurde kunnen worden. Tevens is er gelegenheid tot betaald parkeren op de openbare weg. Parkeervergunningen dienen aangevraagd te worden bij het Parkeerbedrijf Rotterdam. Op ca. 200 m afstand van het object is parkeergarage Museumpark gelegen waarvoor
diverse abonnementen kunnen worden afgesloten.

Huurprijs
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 2.450,– per maand, te vermeerderen met BTW.

De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt € 150,– per maand, te vermeerderen met BTW.

Huuringangsdatum
In overleg.

Huurperiode(n)
In overleg met verhuurder zijn flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt €35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Betalingswijze
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit.

Huurindexering
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld.

Omzetbelasting
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Algemeen
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten