Westersingel 106

  • Status beschikbaar
  • Adres Westersingel 106
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 1.900,- p/m
  • Oppervlakte
    390 m2
    In units vanaf 130 m2

Informatie

Betreft
Thans is voor verhuur beschikbaar karakteristieke en representatieve kantoorruimte gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping van het gebouw plaatselijk bekend als Westersingel 106 te Rotterdam beschikbaar. In het kantoorpand zijn de authentieke details onder andere terug te vinden in de plafonds, wanden, vloeren en het trappenhuis. Aan de achterkant van het kantoorpand ligt een prachtige groene tuin. Op iedere verdieping is een pantry en toilet aanwezig. Op de 1e en 2e
verdieping zijn tevens balkons aanwezig welke uitkijken over het Museumpark.

Beschrijving
Het statige kantoorpand is gelegen aan één van de mooiste singels in het centrum van Rotterdam. De representatieve kantoorruimten zijn gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping van het gebouw. In het kantoorpand zijn de authentieke details terug te vinden in de plafonds, wanden, vloeren en het trappenhuis. Aan de achterkant van het kantoorpand ligt een prachtige groene tuin. Op iedere verdieping is een pantry aanwezig.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid zowel per auto als per openbaar vervoer is goed. Tramlijn 5 stopt aan de overzijde van de Westersingel aan de Eendrachtsweg. Metrostation Eendrachtsweg bevindt zich op een afstand van ca. 150 meter.

Via de Rochussenstraat/Westblaak/Blaak en de Maasboulevard is de Ring van Rotterdam op verschillende manieren in enkele autominuten te bereiken.

Oppervlakte en indeling
1e verdieping ca. 130 m² 4 kantoorruimten met pantry en wc
2e verdieping ca. 130 m² 4 kantoorruimten met pantry en wc
3e verdieping ca. 130 m² 3 kantoorruimten met pantry en wc

Totaal ca. 390 m²

Deelverhuur is mogelijk vanaf ca. 90 m².

Parkeren
Er zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein van Westersingel 106. Tevens is er gelegenheid tot betaald parkeren op de openbare weg. Parkeervergunningen dienen aangevraagd te worden bij het Parkeerbedrijf Rotterdam. Op
ca. 200 m afstand van het object is parkeergarage Museumpark gelegen waarvoor diverse abonnementen kunnen worden
afgesloten.

Huurprijs
De kantoorruimte is te huur vanaf € 1.900,- per maand, te vermeerderen met BTW.

De jaarlijkse huurprijs van een parkeerplaats bedraagt € 1.750,-, exclusief BTW.

Huuringangsdatum
In overleg.

Huurperiode(n)
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt €35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Betalingswijze
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit.

Huurindexering
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld.

Omzetbelasting
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor B.T.W.-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Algemeen
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten