Westplein 11

  • Status beschikbaar
  • Adres Westplein 11
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 670,- p/m
  • Oppervlakte
    100 m2
    In units vanaf 43 m2

Informatie

Betreft:
Kantoorruimte in het souterrain en op de 2e verdieping in het Historische Scheepvaartkwartier aan het Westplein 11 te Rotterdam. In dit schitterende en unieke pand is in totaal circa 95 m² kantoorruimte beschikbaar, de beschikbare units variëren van ca. 43 m² tot ca. 50 m².

Ligging:
Het historische Scheepvaartkwartier is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum. Het Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente en attractieve locaties voor de zakelijke dienstverlening. In de kern van dit historische deel van Rotterdam is de prachtige Veerhaven gelegen. Op loopafstand bevinden zich allerlei goede en bekende restaurants en
(grand)café’s zoals Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, Dewi Sri, The Harbour Club, en het Westelijk Handelsterrein met o.a. Rosso.

Bereikbaarheid:
Per auto is het Westplein goed bereikbaar. De ring en rijkswegen rond Rotterdam zijn goed te bereiken via de Scheepstimmermanslaan of de Parkhaven naar de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug.
Op loopafstand bevinden zich de tramlijnen 7, 8, 20 en 23 (allen naar Centraal Station) alsmede metrostation Leuvehaven, hetgeen een zeer goede bereikbaarheid per openbaar vervoer garandeert.

Oppervlakte / indeling :
Unit – 1.14 ca. 50 m² gelegen in het soutterain voorzijde
Unit 2.4 ca. 43,3 m² gelegen op de 2e verdieping

Parkeren:
Er zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar op het achtergelegen parkeerterrein. In principe is er bij elke unit 1 parkeerplaats beschikbaar. Langs de openbare weg zijn er tevens voldoende (betaalde) openbare parkeermogelijkheden, eventueel kunnen er parkeervergunningen worden aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam.

Opleveringsniveau:
– Luxe entree-/ontvangsthal;
– Gestucte wanden en plafonds;
– Airco-installatie;
– Databekabeling;
– Lift;
– Toiletgroepen per verdieping;
– Vloerbedekking;
– Gemeenschappelijke vergaderruimten;
– Inbouwkasten.

Huurprijs:
Unit -1.4: € 760,– per maand;
Unit 2.4: € 670,– per maand;

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en Servicekosten.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt €50,– per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Afwijkende huurperiodes zijn bespreekbaar.

Huurbetalingen:
Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW belaste huur.

Zekerheidsstelling:
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een waarborgsom aan verhuurder te voldoen ter grootte van drie bruto maandverplichtingen, d.w.z. 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en de BTW over beiden.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW (versie januari 2015).

Aanvaarding:
In overleg.

Ligging

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten