Wijnhaven 17

  • Status beschikbaar
  • Adres Wijnhaven 17
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 185,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    294 m2

Informatie

HET MOOISTE UITZICHT VAN ROTTERDAM!

OMSCHRIJVING:
Te huur, totaal ca. 294 m² hoogwaardig gerenoveerde kantoorruimte gelegen op de 4e verdieping. In het karakteristieke herenhuis aan de Wijnhaven is de voor verhuur beschikbare kantoorruimte recentelijk volledige gerenoveerd. De kantoorruimte heeft een industriële uitstraling en hoogwaardig opleveringsniveau. Zo zijn onder andere alle wanden gespoten, is er nieuw sanitair geplaatst, beschikt de kantoorruimte over een nieuwe pantry met ijskast en afwasmachine, is de klimaatinstallatie vervangen en zijn er nieuwe kabelgoten geplaatst.

De straatwanden (ca. 1750) aan de Wijnhaven werden als één van de weinige gespaard bij het bombardement van 1940. Door de bouw van de spoorwegtunnel zouden ze alsnog gesloopt moeten worden. Het betroffen weliswaar geen belangrijke monumenten, maar voor Rotterdam vertegenwoordigen ze een belangrijke historische waarde. Na voltooiing van de tunnel zijn de 18e en 19e eeuwse gevels dan ook weer steen voor steen opgebouwd. De panden hebben een fraai uitzicht over de binnenhaven van de Wijnhaven en zijn gelegen in het centrum van Rotterdam.

Verdieping Gebruik m² Prijs
4e verdieping Kantoor 294 m² € 185,-

SPECIFICATIES:
– Zelfstandige kantoorverdieping;
– Prominente ligging;
– Diverse voorzieningen zoals horeca en hotel;
– Hoogwaardig gerenoveerd;
– Parkeerfaciliteit;
– Karakteristiek pand.

LOCATIE:
De Wijnhaven is gelegen in het centrum van Rotterdam aan de verlengde Willemsbrug en de Oude Haven. Naast de historische uitstraling van de monumentale koopmanshuizen naast het Witte Huis wordt de locatie gekenmerkt door een grote dynamiek van architectonisch hoogwaardige nieuwbouwprojecten.
Het zakelijke centrum van Rotterdam aan de Blaak/Westblaak/Coolsingel is op loopafstand gelegen. De belangrijkste winkelstraten van Rotterdam zoals de Lijnbaan, Meent en de Hoogstraat liggen op steenworp afstand. In de directe omgeving bevinden zich diverse goede restaurants en uitgaansgelegenheden op het Gelderse Plein en aan de Oude Haven, zoals restaurants en uitgaansgelegenheden op het Gelderse Plein en aan de Oude Haven, zoals restaurant Mooii, Grand Café Het Witte Huis en Stockholm en ook het Mariniersmuseum is in het gebied gevestigd.

BEREIKBAARHEID
AUTO:
De nabijgelegen Maasboulevard biedt een directe aansluiting op de diverse snelwegen A13, A15, A16 en A20.
OPENBAAR VERVOER:
Met eigen vervoer is de Wijnhaven direct vanaf de Maasboulevard via de Geldersekade bereikbaar. Op slechts 100 meter afstand bevindt zich het NS (Intercity)station Blaak met een directe verbinding naar Dordrecht, Breda, Roosendaal, Den Haag, Leiden en Amsterdam. Op ditzelfde station vindt u de haltes van tram en metro. Bushaltes zijn er in een straal van 100 meter ook ruim voldoende. Ook via watertaxi kan de locatie worden bereikt.

PARKEREN:
In de nabijgelegen parkeergarage is een parkeerplaats te huur.
Ook kunnen parkeerabonnementen worden gesloten voor diverse overige nabijgelegen parkeergarages waaronder de Markthal en de Oude Haven.
Parkeervergunningen kunnen worden aangevraagd bij Gemeente Rotterdam.

OPLEVERINGSNIVEAU:
De kantoorruimte zal hoogwaardig gerenoveerd worden en voorzien van o.a.:
– industrieel afgewerkt plafond;
– gestuukte en gesausde wanden en kolommen;
– pantry;
– gerenoveerde toiletvoorzieningen;
– klimaatinstallatie;
– toegankelijk middels een lift en trappenhuis.

HUURPRIJS:
De huurprijs van de kantoorruimte op de 4e verdieping bedraagt € 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS PARKEREN:
De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt € 2.500,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

AANVAARDING:
In overleg.

HUURTERMIJNEN:
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

ZEKERHEIDSTELLING:
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

OVEREENKOMST:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Interesse in dit object?

Alexander Koevermans

Real estate agent +31 (0)10 511 99 55 alexander@briq.nl

Vergelijkbare objecten