Willem Schurmannstraat 36–38

  • Status verhuurd
  • Adres Willem Schurmannstraat 36–38
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 875,- p/m
  • Oppervlakte
    210 m2
    In units vanaf 70 m2

Informatie

BETREFT
Voor de verhuur komen twee volledig gerenoveerde zelfstandige kantoorruimten beschikbaar. De units hebben een oppervlakte van ca. 70 m² en ca. 140 m² welke is verdeeld over de begane grond en 1e verdieping. De ruimten zijn uiterst grondig gerenoveerd en beschikken over nieuwe kozijnen, gestuukte wanden en plafonds, nieuw sanitair, nieuwe pantry’s, kabelgoten voorzien van elektra- en databekabeling en een Ziggo aansluiting. De Willem Schurmannstraat is een zijstraat van de Goudsesingel waardoor deze per eigen en openbaar vervoer goed te bereiken is. Metrostation Oostplein en intercity treinstation Blaak zijn op loopafstand van de kantoorruimten gelegen.

LIGGING
De kantoorruimten zijn gelegen in het centrum van Rotterdam. De Goudsesingel is de aanrijroute voor het kernwinkelgebied
Meent/Koopgoot/Lijnbaan/Coolsingel. Aan of nabij de Goudsesingel zijn zowel grote bekende en erkende retailers alsmede kleinere lokale retailers gevestigd, waaronder Bas van der Heijden, Dirck III, Adriaan van Houdt Interieur, Siematic Keukens, Bulthaup keukens, Demmennie Sport, Sundays, etc.

OPPERVLAKTE EN INDELING
Nummer 34: ca. 70 m², verdeeld over de begane grond en 1e verdieping;
Nummer 38: ca. 140 m² verdeeld over de begane grond en 1e verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
– zelfstandige units van ca. 70 m² en van ca. 140 m²;
– nieuwe kozijnen met dubbel glas;
– nieuwe toiletten;
– nieuwe pantry’s;
– kabelgoten voorzien van elektra- en databekabeling;
– Ziggo aansluiting;
– Gestuukte wanden en plafonds.

BEREIKBAARHEID
Met de auto:
Het object is zowel per eigen als openbaar vervoer goed te bereiken. Via de Oostzeedijk en de Maasboulevard is de A16, die deel uitmaakt van het Rijkswegennet, snel te bereiken.
Met het openbaar vervoer:
De ligging van de kantoorruimten nabij intercitystation Blaak (ca. 750 m) alsmede het metrostation en tramstation Oostplein (ca. 100 m) biedt goede metro- en tramverbindingen naar Rotterdam Centraal Station, Kralingse Zoom en Capelle aan den IJssel. Tevens zijn er buslijnen van het stads- en streekvervoer direct naast het kantoorgebouw gelegen.

PARKEREN
Parkeren op de openbare weg is mogelijk tegen betaling. Eventueel kunnen er parkeervergunningen voor de openbare weg
worden aangevraagd bij het Parkeer Bedrijf Rotterdam (PBR). Tevens is het mogelijk om te parkeren in één van de nabijgelegen parkeergarages, waar abonnementen voor kunnen worden afgesloten.

HUURPRIJZEN
Nummer 34: € 875,- per maand exclusief BTW.
Nummer 38: € 1.750,- per maand exclusief BTW.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Het betreft zelfstandige kantoorruimten waarvoor geen servicekosten in rekening zullen worden gebracht.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUURTERMIJN
Vijf jaar met telkenmale een verlengingsperiode van vijf jaar. Iedere andere termijn in overleg.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSTELLING
Drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg.

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten