Willemskade 15A

  • Status beschikbaar
  • Adres Willemskade 15A
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 2.350,- p/m
  • Oppervlakte
    133 m2

Informatie

Introductie
Te huur, totaal ca. 133 m² v.v.o. zeer representatieve kantoorruimte gelegen op de begane grond van het moderne gebouw ‘Williams Estate III’ (bouwjaar 2010), plaatselijk bekend als Willemskade 15 a te Rotterdam. Bij het gebouw zijn 7 parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage te huur. De kantoorruimte wordt zeer compleet opgeleverd en is onder andere voorzien van snel internet (Ziggo), gescheiden dames- en herentoilet, airconditioning, kabelgoten voorzien van data en elektra, vergaderruimte, luxe pantry, archiefruimte en alarm.

Specificaties
– zeer compleet opleveringsniveau;
– watertaxi halte voor de deur;
– fenomenaal uitzicht over de Maas;
– 7 parkeerplaatsen beschikbaar;
– gelegen in het historische Scheepvaartkwartier;
– nabij openbaar vervoer (metro en tram);
– goed bereikbaar met eigen vervoer;
– veel voorzieningen in de directe omgeving;

Locatie
Het historische Scheepvaartkwartier is zeer centraal gelegen aan de rand van het centrum van Rotterdam. Het Scheepvaartkwartier geldt als een van de meest prominente en attractieve locaties voor de zakelijke dienstverlening. In de
kern van dit historische deel van Rotterdam is de prachtige Veerhaven gelegen. Op loopafstand bevinden zich allerlei goede en
bekende restaurants en (grand)café’s zoals Loos, Zeezout, Huson, Parkheuvel**, Dewi Sri, The Harbour Club en het Westelijk
Handelsterrein met o.a. Rosso.

Bereikbaarheid
Auto
Per auto is zeer goed bereikbaar. De ring en rijkswegen rondom Rotterdam zijn goed te bereiken via de Scheepstimmermanslaan of de Parkhaven naar de Maasboulevard, de Maastunnel en de Erasmusbrug.
Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer (bus tram – lijn 7, 8, 20, 23, 25 en metro – Leuvehaven) is het Scheepvaartkwartier uitstekend bereikbaar.

Oppervlakten
Betreft Oppervlakte Bijzonderheden
begane grond ca. 133 m² turn key kantoorruimte
Totaal ca. 133 m²

Parkeren
In de bijbehorende (afgesloten) parkeergarage zijn in totaal 7 parkeerplaatsen beschikbaar. Op loopafstand is tevens de parkeergarage Erasmusbrug van de Gemeente Rotterdam gelegen. Tevens zijn langs de openbare weg zijn voldoende (betaalde) openbare parkeermogelijkheden, eventueel kunnen er parkeervergunningen worden aangevraagd bij de Gemeente Rotterdam.

Opleveringsniveau
Het gebouw waar het gehuurde onderdeel van uitmaakt is gebouwd in 2000 en voldoet aan alle wensen die de hedendaagse kantoorgebruiker van haar kantoorruimte mag verwachten. Zo zijn snel internet (Ziggo), gescheiden dames- en herentoilet, airconditioning, kabelgoten voorzien van data en elektra, vergaderruimte, luxe pantry, archiefruimte en alarm aanwezig. De kantoorruimte beschikt over een afgesloten vergaderruimte en is er een lunchruimte aanwezig.

– systeemplafond LED armaturen, airconditioning en mechanische ventilatie
– gescheiden dames- en herentoilet
– Ziggo aansluiting aanwezig
– alarm
– vergaderruimte
– databekabeling aangesloten op patchpanels
– pantry met ijskast en afwasmachine
– kabelgoten voorzien van data- en elektrabekabeling

Voorwaarden en condities

Huurprijs
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 2.350,– per maand, te vermeerderen met BTW.

Huurprijs parkeerplaatsen
De huurprijs van een parkeerplaats bedraagt € 175,- per parkeerplaats per maand, te vermeerderen met BTW.

Voorschot servicekosten
Huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde leveringen en diensten en de betaling daar van.

Betaling
Betaling van de huur en eventuele servicekosten geschiedt per kwartaal vooruit.

Aanvaarding
In overleg doch op korte termijn mogelijk.

Huurtermijn(en)
In overleg met verhuurder zijn flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Zekerheidsstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke
bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven
op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt
overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Overeenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen.

Disclaimer
BRiQ real estate B.V. heeft deze vrijblijvende projectinformatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de eventuele onjuistheid ervan. Op alle teksten en beelden in deze vrijblijvende projectinformatie berust het copyright bij BRiQ real estate B.V. Dit houdt in, dat er niets zonder toestemming van BRiQ real estate B.V. mag worden gekopieerd. Deze vrijblijvende projectinformatie dient slechts als indicatieve informatieverstrekking en kan nimmer worden beschouwd als aanbieding c.q. offerte.

Interesse in dit object?

Dennis Bakker

Real Estate Agent | Offices +31 (0)6 29 038 601 bakker@briq.nl

Vergelijkbare objecten