Zuidplein Hoog 405

  • Status verhuurd
  • Adres Zuidplein Hoog 405
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 295,- per m2 p/j
  • Oppervlakte
    1.160 m2
    In units vanaf 405 m2

Foto's

Informatie

OMSCHRIJVING
Voor verhuur is beschikbaar ca. 400 tot 1.160 m² winkelruimte gelegen in winkelcentrum Zuidplein plaatselijk bekend als Zuidplein Hoog 405 te Rotterdam-Zuid. De winkelruimte is in diverse afmetingen beschikbaar.

Met een oppervlakte van 55.000 m² is dit het belangrijkste winkelcentrum voor Rotterdam-Zuid en de gemeenten aan de zuidrand van Rotterdam. In winkelcentrum Zuidplein zijn ca. 155 winkels gevestigd en daarmee behoort het tot de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Het winkelcentrum trekt ongeveer 12 miljoen bezoekers per jaar en is de afgelopen jaren steeds verder aan het renoveren.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt als casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OPPERVLAKTE
De winkelruimte is beschikbaar in een oppervlak van 400 m² tot 1.160 m².

LIGGING
In winkelcentrum Zuidplein zijn met name grote bekende en erkende retailers gevestigd, zoals o.a. HEMA, V&D, Kruidvat, Blokker, H&M, etc. Tevens zijn er diverse horecabedrijven gevestigd.

PARKEREN
Op grondniveau bevindt zich een grote parkeergarage in twee lagen met ongeveer 1.400 parkeerplaatsen, een bewaakte fietsenstalling, opslagruimte en een busstation. De evenementenhal ‘Ahoy’, het Ikazia ziekenhuis, politiebureau Zuidplein en het Theater Zuidplein bevinden zich op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Winkelcentrum Zuidplein is gekoppeld aan een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer, metrostation Zuidplein en veertig regionale- en stadsbuslijnen.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 295,- per m² per jaar excl. BTW.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

PROMOTIEKOSTEN
N.T.B.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN
Vijf (5) jaar, daarna te verlengen met telkens vijf (5) jaar.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) winkelruimte, model oktober 2012 aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum volgens consumenten-prijsindex reeks alle Huishoudens (2015=100).

AANVAARDING
In overleg.

VOORBEHOUD
Goedkeuring directie eigenaar.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten