Zuidplein Hoog 648

  • Status beschikbaar
  • Adres Zuidplein Hoog 648
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 110.000,-
  • Oppervlakte
    251 m2

Foto's

Informatie

Voor verhuur is beschikbaar ca. 251 m² winkelruimte gelegen in winkelcentrum Zuidplein plaatselijk bekend als Zuidplein Hoog 648 te Rotterdam-Zuid.

Met een oppervlakte van 55.000 m² is dit het belangrijkste winkelcentrum voor Rotterdam-Zuid en de gemeenten aan de zuidrand van Rotterdam. In winkelcentrum Zuidplein zijn ca. 165 winkels gevestigd en daarmee behoort het tot de grootste overdekte winkelcentra van Nederland. Het winkelcentrum trekt ongeveer 10 miljoen bezoekers per jaar en is de afgelopen jaren steeds verder aan het renoveren.

OPLEVERINGSNIVEAU

De ruimte wordt als casco verhuurd en in de huidige staat opgeleverd.

De staat van oplevering zal ten tijde van de daadwerkelijke oplevering nader worden omschreven in een door huurder en verhuurder te ondertekenen proces verbaal van oplevering, waarin wordt aangegeven welke installaties en andere voorzieningen wel, en welke installaties en andere voorzieningen niet, tot het gehuurde behoren en waarin tevens een beschrijving van de staat van het gehuurde wordt gegeven, eventueel aangevuld met door partijen geparafeerde foto’s.

OPPERVLAKTE

De winkelruimte is beschikbaar in een oppervlak van 251 m².

LIGGING

In winkelcentrum Zuidplein zijn met name grote bekende en erkende retailers gevestigd, zoals o.a. HEMA, C&A, Kruidvat, Blokker, H&M, ZARA, Primark etc. Tevens zijn er diverse horecabedrijven gevestigd.

PARKEREN

Op grondniveau bevindt zich een grote parkeergarage in twee lagen met ongeveer 1.400 parkeerplaatsen, een bewaakte fietsenstalling, opslagruimte en een busstation. De evenementenhal ‘Ahoy’, het Ikazia ziekenhuis, politiebureau Zuidplein en het Theater Zuidplein bevinden zich op loopafstand.

BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid is zowel per openbaar vervoer als per eigen vervoer goed te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Winkelcentrum Zuidplein is gekoppeld aan een belangrijk knooppunt voor het regionale openbaar vervoer, metrostation Zuidplein en veertig regionale- en stadsbuslijnen.

HUURPRIJS

De huurprijs bedraagt € 110.000,– per jaar excl. BTW.

BTW

Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN

Huurder is een nader vast te stellen voorschotbedrag servicekosten verschuldigd inzake een pakket leveringen en diensten welke nog door de verhuurder zullen worden vastgesteld.

PROMOTIEKOSTEN

N.T.B.

HUURBETALING

De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURTERMIJN

Vijf (5) jaar, daarna te verlengen met telkens vijf (5) jaar.

HUURCONTRACT

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) winkelruimte, model oktober 2012 aangevuld met eigenaarsvoorwaarden.

ZEKERHEIDSTELLING

Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijks voor het eerst 1 jaar na de ingangsdatum volgens consumenten-prijsindex reeks alle Huishoudens (2015=100).

AANVAARDING

In overleg.

VOORBEHOUD

Goedkeuring directie eigenaar.

Ligging

Interesse in dit object?

Caroline van Leeuwe

Real Estate Agent | Office +31 (0)10 511 99 55 vanleeuwe@briq.nl

Vergelijkbare objecten