Zwart Janstraat 157–159

  • Status beschikbaar
  • Adres Zwart Janstraat 157–159
  • Plaats rotterdam
  • Buurt N/A
  • Huurprijs € 1.750,- p/m
  • Oppervlakte
    143 m2

Informatie

BETREFT
Voor verhuur is beschikbaar een zelfstandige kantoorruimte, gelegen op de hoek van de Bergweg en de Zwart Janstraat te Rotterdam, van in totaal ca. 143 m². De Zwart Janstraat vormt tezamen met de Noordmolenstraat de Noorderboulevard en is daarmee het primaire winkelgebied van de wijk het Oude Noorden.

Het Oude Noorden is in beweging. Van bijzondere bistro’s, restaurants, lunchzaken, terrassen, koffiezaakjes, kroegen tot een eigen bierbrouwerij – er is voor ieder wat wils in het Oude Noorden! Wie houdt van originele winkeltjes en galerieën kan in het Oude Noorden zijn hart ophalen. Op de Zaagmolenkade, de Zwaanshals, de Zwart Janstraat en overige straten zijn winkels gericht op mode, design, kunst, ambacht, antiek en koken volop aanwezig.

LIGGING
Het Oude Noorden bruist. Dat merk je aan alles. De straten en stoepen zijn vernieuwd, historische gevels zijn opgeknapt en er worden volop nieuwe huizen gebouwd in passende stijl. Jong en oud, ondernemers en bewoners laten de wijk leven. Steeds meer mensen (her)ontdekken het Oude Noorden: prachtige oude architectuur, bijzondere winkels, creatieve ondernemers en ontspanning.

OPPERVLAKTE EN INDELING
1e verdieping: ca. 70 m² kantoorruimte
2e verdieping: ca. 73 m² kantoorruimte

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte voldoet aan alle wensen die de hedendaagse kantoorgebruiker van haar kantoorruimte mag verwachten. Zo zijn snel internet (Ziggo), gescheiden dames- en herentoilet, databekabeling, pantry en eigen elektra-, water-, en gasmeter aanwezig.

De kantoorruimte is in zeer goede staat en onder andere voorzien van:
– te openen ramen;
– pantry;
– Ziggo aansluiting;
– gescheiden dames- en herentoiletten;
– hoge plafonds en wanden.

BEREIKBAARHEID
MET DE AUTO
Met het eigen vervoer is het object goed bereikbaar vanaf de rijkswegen A13, A16 en A20. De op-, en afrit van de Ringweg
Rotterdam A20 is op enkele autominuten afstand van de kantoorruimte gelegen.
MET HET OPENBAAR VERVOER
Het object is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op korte loopafstand zijn de opstapplaatsen van de tramlijnen 4 en 8 gelegen, deze geven een directe verbinding met Rotterdam Centraal Station.

PARKEREN
Parkeren langs openbare weg is mogelijk tegen betaling. Eventueel kunnen er parkeervergunningen voor de openbare weg
worden aangevraagd bij het Parkeer Bedrijf Rotterdam (PBR).

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 1.750,- per maand exclusief servicekosten BTW

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

SERVICEKOSTEN
Er zullen geen servicekosten in rekening worden gebracht. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de benodigde leveringen en
diensten en de betaling daarvan.

HUURBETALING
De huurbetaling geschiedt per maand bij vooruitbetaling.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model februari 2015.

HUURTERMIJN
In overleg met verhuurder zijn flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUUPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg.

Interesse in dit object?

Vergelijkbare objecten