Adriaan Volkerhuis in Rotterdam volledig verhuurd

19 nov

Als gevolg van meerdere transacties is het kantoorgebouw Adriaan Volkerhuis gelegen aan de Oostmaaslaan 71 te Rotterdam volledig verhuurd. Dit markante kantoorgebouw, gelegen op de rand van Kralingen, omvat in totaal circa 16.875 m² vvo kantoorruimte en een bijbehorende parkeergarage met ruim 300 parkeerplaatsen.

De Gemeente Rotterdam heeft een langdurige overeenkomst getekend voor circa 5.000 m²  kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen en zal meerdere afdeling op de nieuwe locatie huisvesten. Briq Real Estate adviseerde verhuurder bij deze transactie.

Naast de transactie met de gemeente Rotterdam heeft verhuurder deze zomer een nieuwe overeenkomst getekend met HeadFirst voor circa 450 m² en heeft zittend huurder Bolton haar gehuurde uitgebreid met 700 m² en haar totale overeenkomst voor circa 1.800 m² langjarig verlengd. Bij de transactie met Bolton werd verhuurder geadviseerd door BNP Paribas, de transactie met HeadFirst kwam tot stand via Huurbieding. Briq Real Estate was samen met JLL verantwoordelijk voor de verhuur.