Albert Heijn huurt winkelruimte in Cool63

7 jun

Rabo Vastgoedgroep heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met Albert Heijn voor circa 1050 m² op de begane grond aan de Coolsingel 63.

In de vestiging tegenover het Stadhuis in Rotterdam zal Albert Heijn een op de locatie aangepast assortiment aanbieden. De winkel gaat naar verwachting open in het derde kwartaal van 2017.
Samen met de grootste binnenstedelijke vestiging van Decathlon, een bankshop van de Bank of China, restaurant Cornelis en sportclub Trainmore wordt met de komst van Albert Heijn verder invulling geven aan de publieke plint van Cool63.

Cool63 bestaat uit circa 9500 m² kantoor, 9500 m² winkel- en horecaruimte en 15 stadsvilla’s. Het voormalige gebouw van de Slavenburg bank is ingrijpend getransformeerd tot een gebouw met functies die bijdragen aan de levendigheid in dit deel van het centrum van Rotterdam.
Cool63 is een ontwikkeling van Rabo Vastgoedgroep. Molsbergen Development verzorgt namens Rabo Vastgoedgroep het asset- en ontwikkelingsmanagement van Cool63. Briq heeft deze transactie namens de verhuurder.