BRiQ start Asset Management

30 mei

BRiQ Real Estate breidt uit met de komst van Diederik de Geus (1976), hij wordt als Partner verantwoordelijk voor BRiQ Asset Management. BRiQ Asset Management start vanuit het nieuw geopende kantoor in Den Haag.

Voor BRiQ is dit een logische vervolgstap om aan vraag van de groeiende klantenportefeuille te voldoen. Sinds januari 2017 is BRiQ Real Estate weer onder de eigen naam terug op markt. Van 2012 tot en met 2016 voerde BRiQ haar activiteiten uit onder de naam Colliers International Rotterdam B.V. Bij aanvang 2017 is een verbreding van de bedrijfsactiviteiten ingezet, dit zijn: Agency, Valuations, Occupier performance, Capital markets en Asset –en Property Management.

Er wordt door klanten niet alleen gevraagd om advies bij aan –of verkoop, maar ook om begeleiding gedurende het bezit van een pand, fonds of portefeuille. Een duurzame relatie met de klant is daarbij leidend.

Diederik de Geus is zijn loopbaan gestart bij ING Real Estate. Daarna vervulde hij de functie van Asset Manager bij verschillende bedrijven. Zijn meest recente functie was Head of Asset Management bij Propertize.

Diederik de Geus
degeus@briq.nl
+31(0)6-41290679
LinkedIn profiel