Junior Asset Management

9 jul

BRiQ real estate groeit door. Zelfs zo hard dat we op zoek gaan naar een nieuwe collega voor onze afdeling Asset Management (32-40 uur). Ons kantoor kent inmiddels 20 vastgoedprofessionals en is actief op de commerciële vastgoedmarkt.

 Voor onze afdeling Asset Management zoeken wij een teamspeler die enthousiast en integer is en bovendien klantgericht kan werken aan de bijzondere mix van opdrachten uit onze groeiende vastgoed- en klantenportefeuille. We zijn gestart met BRiQ investment services, dit is een service voor klanten om samen met ons te beleggen in vastgoed. Je vindt het leuk bij te dragen aan deze nieuwe dienst en een optimaal rendement van het vastgoed te realiseren.
 
Enige ervaring met vastgoedmanagement is wel gewenst, maar niet per definitie noodzakelijk. Wij verwachten minimaal HBO werk- en denkniveau. Daarnaast kan je goed overweg met de programma’s van MS Office.
 
Ambitie, enthousiasme  en gedrevenheid voeren samen met een gezonde dosis humor de boventoon binnen onze organisatie.
                                                                                                                                                      
Pas jij bij ons? Kom dan met ons in contact of stuur jouw motivatie en CV per e-mail naar info@briq.nl Uiteraard nemen wij jouw sollicitatie vertrouwelijk in behandeling.
 
Wij vertellen je aan tafel graag meer over BRiQ real estate, ons team, de functie en uiteraard de primaire en secundaire voorwaarden. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.