Nieuwe huurders voor WC Nieuwe Passage Schiedam

25 jul

Winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam van circa 18.000 m2 heeft recent een aantal nieuwe huurders mogen verwelkomen. Juwelier Lucardi (85m2) en discount fashion retailer KiK (690m2) hebben een nieuwe winkel geopend, evenals Bakkerij Ammerlaan. De actieve strategie van investeerder HighBrook, sinds 2018 eigenaar van het winkelcentrum in het centrum van Schiedam, is succesvol gebleken. Dit heeft geleid tot circa 1.300 m2 nieuwe huurtransacties in de eerste helft van 2019.

Discount retailer KiK opende succesvol haar winkel op 13 juni. Juwelier Lucardi heeft door een winkelovername in recordtijd haar winkel kunnen openen op 17 juli jl. HighBrook werd voor deze transacties bijgestaan door BRiQ real estate uit Rotterdam.

Deze twee openingen bevestigen de positieve trend voor de branchemix en de bezettingsgraad van het centrum. Sinds HighBrook in 2018 eigenaar is geworden en haar strategie uitrolt, zijn door actieve verhuur en de focus om in het winkelcentrum te investeren in de eerste helft van dit jaar meerdere grote verhuurtransacties gesloten.

Eerder dit jaar heeft het food & beverage aanbod van de Nieuw Passage een impuls gekregen door de opening van JJ’s Lunch (125m2) op het centrale binnenplein. Daarnaast heeft speelgoedketen Intertoys (325m2) een winkel gehuurd, heeft Nelson Schoenen (380m2) langjarig verlengd, heeft sieraden- en accessoreswinkel Bijou Brigitte een huurverlening gesloten (83m2) en de winkel ingrijpend gemoderniseerd en is de huurovereenkomst met Xenos (670 m2) langjarig verlengd en is de winkel fit-out omgebouwd naar het laatste format.