Vacature BRiQ valuation & research: Assistant | Junior | Medior | Senior Taxateur

15 jan

BRiQ real estate groeit door. Zelfs zo hard dat we weer op zoek gaan naar een nieuwe collega voor onze afdeling Valuation & Research.  Ons kantoor kent inmiddels 18 vastgoedprofessionals en is actief op de commerciële vastgoedmarkt, maar wel met een groot hart voor de stad en regio Rotterdam.

Voor onze afdeling Valuation & Research zoeken wij een teamspeler die secuur en integer is, maar ook klantgericht kan werken aan de bijzondere mix van opdrachten uit onze groeiende taxatieportefeuille.

Enige ervaring met vastgoed of taxeren is wel gewenst, maar niet per definitie noodzakelijk. Wij verwachten minimaal HBO werk- en denkniveau en eventuele vrijstellingen voor de theorievakken bij SVM NIVO of een titel (A-RMT, K-RMT of zelfs RT) zijn altijd een pré. Daarnaast kent MS Office bij voorkeur voor jou weinig geheimen meer.

Ambitie en gedrevenheid voeren samen met een gezonde dosis humor de boventoon binnen onze organisatie. Geen dag is bij ons hetzelfde; slapen doen we s ’nachts! We hebben allemaal wel eens geen zin, daarom kennen wij bij BRiQ real estate een zgn.  ‘baaldag’.                                                                                                                                     

Pas jij bij ons? Kom dan met ons in contact of stuur jouw motivatie en CV per e-mail naar taxaties@briq.nl Uiteraard nemen wij jouw sollicitatie vertrouwelijk in behandeling.

Wij vertellen je aan tafel graag meer over BRiQ real estate, ons team, de functie en uiteraard de primaire en secundaire voorwaarden van ons kantoor.